NOVO: PREDAVANJE CPP NA DALJAVO

Pridobivajte znanje iz cestno prometnih predpisov v vašem najljubšem naslonjaču in prihranite čas ter denar, ki bi ga namenili za prihod na predavanja v učilnico.


POMEMBNO: Odločite se za pridobivanje vozniškega dovoljenja v šoli vožnje BUSKO in izberite paketno ceno po ugodni ceni, ki vsebuje predavanje CPP + evidenčni kartonček + 21 ur vožnje. Več informacij na tel. št.: 051 488 904 ali 041 865 445 od 7. do 15 ure ob delavnikih ali v poslovalnici šole vožnje Busko na avtobusni postaji Murska Sobota.


Aktualne informacije tudi na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/avtosolabusko/

 

PREDAVANJE CPP NA DALJAVO

Prihranite čas in denar in se nam pridružite na predavanju iz cestno prometnih predpisov na daljavo.

Za udeležbo na predavanju CPP na daljavo je potrebno izpolnjevati sledeče pogoje:

- izpolnjevanje zakonskih pogojev za udeležbo na usposabljanju (udeleženec izobraževanja mora biti star najmanj 16 let in vsaj 6 mesecev prebivati na stalnem ali začasnem prebivališču v Sloveniji)

- razpolagati z računalnikom ali tablico ali mobitelom s kamero, zvočnikom in mikrofonom in zagotavljati stalno internetno povezavo med potekom predavanja

-  v času predavanja imeti na vpogled veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list) za izkazovanje istovetnosti


Kako potekajo predavanja na daljavo?

Tečaj CPP poteka preko programa Microsoft Teams. Izkušeni predavatelji z uporabo različnih interaktivnih orodij poskrbijo, da so predavanja strokovna in zanimiva.


Po oddanem evidenčnem vpisu, prejmete vsa podrobna navodila in najkasneje en dan pred pričetkom tečaja po e-pošti prejmete povezavo do dogodka, preko katerega se boste povezali v našo spletno učilnico.

 

POMEMBNO: udeležba na predavanjih je obvezna, vaša prisotnost se skozi ves čas predavanja preverja. Vaša kamera na telefonu ali računalniku mora biti ves čas trajanja predavanja vklopljena. Srečanju se morate pridružiti najkasneje 15 min pred  pričetkom tečaja (zaradi ugotavljanja dejanske prisotnosti na podlagi veljavnega osebnega dokumenta).

Po končanih predavanjih vodja šole vožnje preveri vašo prisotnost po dnevniku dela. V kolikor ste bili na predavanjih skladno z zakonskimi določili dejansko prisotni, se vam izda evidenčni karton vožnje, ki ga lahko prevzamete v pisarni šole vožnje na avtobusni postaji v Murski Soboti. Z izdanim evidenčnim kartonom se boste lahko prijavili na izpit iz teoretičnega poznavanja cestno prometnih predpisov na izpitnem centru.


PRIPOROČAMO:

-        - na predavanjih aktivno sodelujte in vprašajte, če potrebujete dodatno pojasnilo;

-        - ne odlašajte - čimprej se naučite in prijavite na izpit iz teoretičnega dela, da bo snov še sveža.

Prijava na CPP
Urnik predavanj