PRODAJA VOZOVNIC ZA MESEC OKTOBER

Prodaja vozovnic ZA MESEC OKTOBER od 21. 9. 2020 naprej


Prodajno mesto: MURSKA SOBOTA AP

od ponedeljka do petka  ob delavnikih  

    7.30-15.30

od torka 29. 9. 2020 do vljučno četrtka 1. 10. 2020 je prodajno mesto AP Murska Sobota odprto od 6.00 - 15.30

 

Prodajno mesto: LENDAVA AP

od ponedeljka, 28. 9. 2020 do petka, 2.10.2020     

 12.00-15.30

v ponedeljek 5. 10. 2020

12.00-15.30

 

 

INFORMACIJE O VOZNIH REDIH, VOZOVNICAH IN CENAH NA AVTOBUSNI POSTAJI MURSKA SOBOTA,

TEL.: 02/530 16 66 in 02/530 16 60.

Za zmanjšanje tveganja za morebitne okužbe na prodajnih mestih in v vozilih javnega prevoza potnike naprošamo, da upoštevajo vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Pri nakupu vozovnic in pri čakanju na vstop v vozilo prosimo, da potniki upoštevajo zadostno razdaljo do drugih potnikov (1,5 m). V kolikor ni zagotovljena zadostna razdalja tudi na avtobusnih postajališčih in postajah uporabljajte zaščitno obrazno masko. V vozilih javnega prevoza morajo imeti vsi potniki nameščeno ustrezno obrazno masko od vstopa v vozilo do izstopa iz vozila. Priporočamo dezinfekcijo rok ob vstopu in izstopu iz vozila ter poslovnih prostorov. V vozilih medkrajevnega linijskega prevoza potnikov je dovoljena uporaba vseh sedežev razen prve vrste sedežev za voznikom.

Predlagamo, da se upravičenci izognejo gneči na prodajnih mestih in oddajo vlogo za subvencionirano vozovnico na eUpravi in opravijo spletni nakup vozovnice.
Vloga za izdajo subvencionirane vozovnice je na voljo v elektronski obliki, na spletni stani eUprave.  Za oddajo elektorske vloge vlagatelj potrebuje le e-identiteto, ki jo lahko brezplačno uredi na najbližji Upravni enoti (digitalno potrdilo ali smsPASS). Prednost oddaje elektronske vloge za subvencionirano enotno vozovnico preko portala eUprava je v tem, da po potrditvi oddane vloge vlagatelj v nekaj minutah dobi tudi odločitev o upravičenosti do subvencionirane vozovnice in povezavo na spletni nakup vozovnice.  Spletni nakup opravite pri kateremkoli prevozniku. Vozovnica se na kartico naloži ob prvem vstopu na prevozno sredstvo (avtobus ali vlak). Ob nakupu vozovnice boste lahko koristili morebitni dobropis iz preteklega šolskega oz. študijskega leta.

Želimo uspešen pričetek novega šolskega leta.